Tekijästä

seinamaalaus_toimisto_iikka

Olen Iikka, sekatyöläinen ja maalari. Huonosti maalatut seinät on epävirallinen toiminimeni. Asun Jyväskylässä, näppärästi keskellä Suomea. Liikun mielelläni.

Olen erittäin kiinnostunut tarinoista ja erilaisista tavoista kertoa niitä. Siitä kai ajatus siihen ihan ensimmäiseen seinäkuvaankin kumpusi – halusta kertoa jotakin meistä ja meidän kodista uudella tavalla. Ja koska teksti on itselleni se alkuperäinen tarinankerronnan väline (1.9.2020 ilmestyi esikoisromaani Tähän aikaan huomenna , WSOY), on luontevaa että kuvani sisältävät paljon myös kirjaimia.

Mitenkö työskentelen? Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen tai jutellaan puhelimitse. Haluan nähdä maalauspaikan etukäteen jos mahdollista, höpistä kanssasi/kanssanne ja kuulla toiveita, ajatuksia, tarinoita. Tutustua ihmisiin, joille maalaan. Ajallisesti teen isoimman osan työstä muualla kuin itse maalauspaikalla telan kanssa. Käytännössä työaikaa kohteessa menee seinän koosta ja käytettyjen värien määrästä riippuen yleensä 1-2 työpäivää.

Linkin takana kerron, mitä seinämaalaus maksaa.

Soita, laita viestiä!

Iikka Hackman
iikka@huonostimaalatutseinat.fi
+358 50 373 1347

Yritys:

Iikka Hackman Tmi
Y-tunnus: 1983679-9
Pankki: FI80 4600 0010 9581 44
Mail: iikka@huonostimaalatutseinat.fi